Dienstag, 20. März 2018

Betonpoer

Dit komt door ons zeer ruime assortiment met betonpoeren. Bestel ook jouw betonpoer vandaag nog! Vind betonpoer op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Het bijbehorende in hoogte verstelbaar plaatje van RVS of.

Een solide fundering onder uw voor onder uw schuur, overkapping . Mooie prefab betonpoeren voor de houtbouw. Zet uw tuinpalen stevig vast met de betonpoeren en hoogteverstellingen van Janjp. Alles voor uw dak, gevel, tuin en terras! De poer is van antraciet beton met velling.


Geschikt om een deel boven de grond uit te laten steken en . Hillhout betonpoer antraciet t. Met afgeronde bovenkant, afmeting bovenaan: 15x15cm.

Verstelbare betonpoer antraciet. De leverancier voor al uw bouw- en tuinmaterialen. Met deze Woodvision betonpoer heb je een stevige fundering voor een veranda of buitenverblijf.


Onze showroom is uitsluitend op afspraak geopend. Bij bestelling van dit product ontvangt u een betonpoer met HWA aansluiting inclusief schroeven en een stoeptegel. Beton poer, ingraafmodel. De stoeptegel dient voor het waterpas . Poer wordt geleverd met verstelbare plaat.


De betonpoer gebruikt u voor verankeren van onze glazen windschermen. Eenvoudig en veilig online te bestellen bij u windscherm van glas. Afhalen in jouw vestiging. Door de verstelbaarheid . X-last grondpot 1mm Ø ( exlusief paal). Levertijd: tot werkdagen.


Geen plaatje beschikbaar voor dit product. Profitieren Sie von den niedrigeren Preisen. Kijk op betonvoeten- of poeren voor ons aanbod verstelbare , prefab voeten met draadeinde in wit-grijs en antraciet betonkleur.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts